NAPLATIĆE DOBRE IGRE SA MUNDOBASKETA: Stefan Jović se VRAĆA u Evroligu?!

Autor:

Sport

13.09.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za našeg reprezentativca.

NAPLATIĆE DOBRE IGRE SA MUNDOBASKETA: Stefan Jović se VRAĆA u Evroligu?!

Foto: Starsport

Stefan Jović

Valensija Basket, ugledni španski košarkaški klub, ozbiljno je zainteresovan za srpskog plejmejkera Stefana Jovića

Stefan Jović je tokom nedavnog Mundobasketa još jednom potvrdio da je sjajan plejmejker, kada je zdrav. Poznat po vrhunskoj organizaciji igre i inteligenciji na terenu, Jović je privukao pažnju Valensije, koji sada razmatra mogućnost njegovog dolaska.

Prema dostupnim informacijama, Jović ima izlaznu klauzulu u svom ugovoru sa Saragosom, što bi moglo olakšati njegov prelazak u Valensiju. Saragosa je bila njegov klub tokom prethodne sezone, gde je ostvario zapažene nastupe. U 20 odigranih utakmica, prosečno je beležio 8,7 poena, 3,1 skok i 4,2 asistencije po meču.

Foto: Starsport

Stefan Jović u dresu Srbije

Pregovori između Valensije i Stefana Jovića su tek u početnoj fazi, ali je očigledno da postoji obostrano interesovanje. 

Na nedavnom Mundobasketu, Jović je bio prvi kreator napada za srpski tim, demonstrirajući svoje veštine i liderstvo. Na utakmici protiv Kanade u polufinalu tog takmičenja, postigao je jubilarnu stotu asistenciju na Svetskim prvenstvima, čime se pridružio ekskluzivnom klubu igrača koji su dostigli ovaj impresivan broj asistencija u poslednjih 30 godina.

Podsetimo, Stefan Jović je u karijeri igrao za Slogu, Radnički iz Kragujevca, zatim za Crvenu zvezdu Meridianbet, odnosno Bajern Minhen, Himki, Panatinaikos i Saragosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading