DOBRE PARTIJE NA MUNDOBASKETU SE ISPLATILE! Jović se vraća u Evroligu!

Autor:

Sport

19.09.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker reprezentacije Srbije našao novi klub

DOBRE PARTIJE NA MUNDOBASKETU SE ISPLATILE! Jović se vraća u Evroligu!

Foto: Starsport

Stefan Jović

Plejmejker reprezentacije Srbije Stefan Jović novo je pojačanje Valensije, objavio je španski sklub na svom sajtu. Oni su na drštvenoj mreži napisali: " Stefane, dobro nam došao". 

Vicešampion sveta iz Manile već je obavio sve medecinske preglede u Španiji. Takođe, odradio je i prvi trening i upoznao je ekipu. 

Bivši košarkaš Crvene zvezde Meridianbet dobrim partijama na Svetskom prvenstvu, gde je naša selekcija osvojila srebrnu medalju, uspeo je da privuče pažnju javnosti. 


Na osam mečeva Mundobasketa je u proseku imao 5,9 poena, 5,6 asistencija i dva skoka i tako se preporučio čelnicima Valensije koji su ga doveli iz Saragose.

On je nakon Mundobasketa dobio mnogobrojne ponude, a svakako mu je bila naprimamljivija ona iz Španije, tačnije Valensije. Zbog toga je srpski igrač odlučio da napusti Saragosu i karijeru nastavi u klubu koji nastupa u Evroligi. 

Jović će tako naredne sezone imati priliku da izađe na crtu bivšem klubu Crvenoj zvezdi Meridianbet, čiji je dres nosio čak tri godine. Takođe i susreće se i s Partizanom, koji je više puta pobeđivao dok je nosio dres kluba iz Humske.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading