PARTIZAN AKTIVIRAO "BOMBU"! Centar iz NBA stiže kod Obradovića!

Autor:

Sport

13.09.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je na radaru crno-belih.

PARTIZAN AKTIVIRAO "BOMBU"! Centar iz NBA stiže kod Obradovića!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Partizan ne staje s pojačanjima u prelaznom roku, a crno-beli bi uskoro trebali da potpišu i petog novajliju.

Reč je o portugalskom centru Nimijasu Kveti, u prethodnoj sezoni košarkaša Sakramento Kingsa, koji je odavno na radaru kluba iz Humske.

Kveta je u poslednje dve godine najviše igrao u Dži ligi, gde je u proseku beležio 16.8 poena, 8.7 skokova i 2.4 asistencije po meču.

Šampion AdmiralBet ABA lige od početka leta traga za rešenjem na centarskoj poziciji, posle odlaska Matijasa Lesora u Panatinaikos, a prema saznanjima Srbije Danas, Nimijas Kveta je veoma blizu dolaska među crno-bele.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nimijas Kveta u meču protiv Nju Orleansa

Podsetimo, od završetka prošle sezone, Partizan je angažovao povratnika Ognjena Jaramaza iz minhenskog Bajerna, Poljaka Mateuša Ponitku iz Panatinaikosa, Pi Džej Douzijera iz Sakramenta i Franka Kaminskog iz Hjuston Roketsa.

Do starta sezone u regionalnom takmičenju i Evroligi, tim iz Humske angažovaće još jedno pojačanje, koje će biti najzvučnije ime od svih prethodnih.

Izabranici Željka Obradovića su sjajno otvorili sezonu, osvajanjem internacionalnog turnira u Laktašima, na proslavi 50 godina Igokee, pošto su u finalu deklasirali moskvski CSKA.

Večeras Partizan dočekuje Fuenlabradu na Sportskom centru "Tašmajdan" i biće to prva utakmica u Srbiji posle dugo godina, koja će se igrati pod otvorenim nebom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading