POSLEDNJI PRESEK PRED FINALE: Srbija ili Nemačka - evo šta kažu kladionice!

Autor:

Sport

10.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće pakleno u finalu Mundobasketa.

POSLEDNJI PRESEK PRED FINALE: Srbija ili Nemačka - evo šta kažu kladionice!

Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas, od 14:40, finale Svetskog prvenstva u Manili, a rival će nam biti selekcija Nemačke.

Finalni duel iz Manile, u kom će Srbija pokušati da stigne do šestog zlata na prvenstvima sveta, možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Po svemu onom što smo videli na turniru, očekuje nas vrlo neizvesno finale u "Mall of asia" areni, a sa time se slažu i bukmejkeri. Naime, pola sata pred meč, kvote na obe ekipe su gotovo izjednačene.

U najvećem broju kladionica se kvota na Pešićeve "orlove" kreće između 1,9 i 1,95, dok je koeficijent na pobedu "pancera" oko dva.

Po ovome, jasno se zaključuje da favorita nema u velikom finalu, a da bukmejkeri, baš kao i brojni fanovi širom sveta, očekuju veoma neizvesnu borbu.

Inače, od kada naša selekcija nastupa pod imenom Srbija, odigrali smo osam mečeva sa današnjim rivalom, a skor je izjednačen (4:4). Poslednji duel smo odigrali 2022. godine, u finalu Superkupa u Hamburgu, a tada je naš tim slavio sa 83:56.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading