OVO IMA SAMO U SRBIJI: "Orlovi" protiv Nemaca jure šesto zlato na SP - o poruci podrške iz crkve BRUJI čitava nacija! (FOTO)

Autor:

Sport

10.09.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene uoči istorijskog finala.

OVO IMA SAMO U SRBIJI: "Orlovi" protiv Nemaca jure šesto zlato na SP - o poruci podrške iz crkve BRUJI čitava nacija! (FOTO)

Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas, od 14:40, finale Svetskog prvenstva u Manili, a rival će nam biti selekcija Nemačke.

Finalni duel iz Manile, u kom će Srbija pokušati da stigne do šestog zlata na prvenstvima sveta, možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Utakmicu sa Nemcima će pratiti čitava Srbija, tema je broj jedan u našoj državi, a "orlovi" su podršku dobili čak i iz crkve.

Naime, narod koji dođe u hram ili crkvu, može pored cedulje sa imenima priloži i veliku sveću, da bi i ona bila korišćena tokom liturgije.

I, u jednom takvom hramu u Srbiji, danas je priložena velika sveća i jedan papirić sa imenima.

On je naslovljen odštampanim slovima "Pomeni Gospode žive sluge svoje", a onaj ko je kreator poruke, napisao je rukom sledeća imena: Svetislav, Boriša, Bogdan, Aleksa, Dejan, Ognjen, Marko, Nikola, Stefan, Vanja, Nikola, Filip, Dušan, uz poruku ZA SVI SRBI!

Naravno, jasno je da je, ko god ostavio ovu poruku, mislio na naših 12 košarkaša, uz selektora, koji će pokušati da danas još jednom obraduju naciju. A i da ne dođu do zlata, o njihovom uspehu, zajedništvu i energiji će se pričati narednih decenija.

Još jednom su nas podsetili da razdora u društvu, pa tako ni u sportu, ne sme da bude, i da nije bitno ko igra za Crvenu zvezdu Meridianbet, a ko za Partizan, podela ne sme biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Električar

10.09.2023 13:43

Obesmišljavanje besmislenog.