SVI UZ "ORLOVE": Ispred Štark arene organizovano gledanje finala između Srbije i Nemačke!

Autor:

Sport

10.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi zainteresovani će moći da gledaju meč za zlato ispred najveće hale u Srbiji.

SVI UZ "ORLOVE": Ispred Štark arene organizovano gledanje finala između Srbije i Nemačke!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas, od 14:40, veliko finale Svetskog prvenstva u Manili, a rival našim momcima će biti selekcija Nemačke.

Srbija igra novo finale, prvo posle 2014. godine, a pokušaće da nakon 2002. osvoji novo zlato na šampionatima sveta, kada je u Indijanapolisu pobedila Argentinu u meču za zlato.

Jasno je da će danas svi gledati meč iz Manile, a grad Beograd pozvao je sugrađane da danas u 14.30 časova na platou ispred Štark arene zajedno bodre naše košarkaše na putu do svetskog zlata.

Foto: FIBA

Košarkaška reprezentacija Srbije

Utakmica će se pratiti u svim gradovima u Srbiji, koji će navijati da srpski košarkaši posle više od 20 godina osvoje zlatnu medalju. Odlučeno je da ispred "Beogradske arene" bude postavljen ogroman video-bim i organzivano se prati utakmica između Srbije i Nemačke.

- Naši hrabri momci su neverovtnom borbom preskočili sve prepreke, pobedili nepobedive i stigli do samog finala svetskog prvenstva. Zato treba da im pružimo podršku, da zajedno sa njima 'ginemo' za svaki poen i da im damo podstrek da se popnu na svetski tron. Oni su već naši pobednici, ali dokažimo zajedno da smo najbolji na svetu - saopštila je gradska uprava.

Podsetimo, pre našeg finala, biće odigran i meč za bronzu, a njega će od 10:30 odigrati reprezentacije Amerike i Kanade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading