HRVAT NOSTRODAMUS! Obistinjuje se proročanstvo poznatog plejmejkera: "Osvojiće Srbi, Nemci u finalu"

Autor:

Sport

08.09.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predskazanje!

HRVAT NOSTRODAMUS! Obistinjuje se proročanstvo poznatog plejmejkera: "Osvojiće Srbi, Nemci u finalu"

Foto: Starsport

Malo je onih koji su verovali u košarkašku reprezentaciju Srbije da može do finala Svetskog prvenstva. Ali ne i Roko Leni Ukić, čuveni hrvatski plejmejker, koji trenutno nastupa za matični Split, a igrao je za nekolicinu poznatih evropskih klubova poput Barselone i Fenerbahčea.

Naime, još u ranoj fazi takmičenja, ovaj Dalmatinac je poput Nostrodamusa izrekao proročanstvo da će "orlovi" igrati u finalu Mundobasketa u Malini, odnosno da će ga pobediti! Na društvenim mreža osvanuo je printskrin dopisivanja jednog anonimnog korisnika "vocapa", kojem je Roko Leni Ukić napisao sledeće:

- Osvojit će Srbi... Oni i Njemci u finalu - stajalo je u poruci.

Republika

Foto: prinskrin

VIDOVIT: Roko Leni Ukić

I, obistinilo se, pošto je, podsetimo, košarkaška reprezentacija Srbije u spektakularnom polufinalu savladala favorizovanu selekciju Kanade sa čak šest NBA igrača - 95:86, dok je su sa druge strane košarkaši Nemačke takođe načinili vanserijsko iznenađenje i eliminisali prvog kandidata za svetsku titulu - Sjedinjene Američke Države (113:111).

Ukiću zaista treba čestitati na ovom vrhunskom predskazanju, budući da su svetski bukmejkeri uoči turnira davali male šanse izabranicima selektora Svetislava Pešića da mogu do titule. Srbije je, naime, bila tek osmi favorit za tron, dok se u finalu u nedelju (14.40) njihova pobeda plaća kvotom 1,90, koliko je uostalom i na "pancere".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading