LEGENDARNI GASOL POHVALIO "ORLOVE": "Srbija igra dobro, a Bogdan ko Bogdan..."

Autor:

Sport

07.09.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe su jako kvalitetne i utakmica može da ode na bilo koju stranu, kaze slavni Španac pred polufinale protiv Kanade.

LEGENDARNI GASOL POHVALIO "ORLOVE": "Srbija igra dobro, a Bogdan ko Bogdan..."

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak od 10.45 igra protiv selekcije Kanade u polufinalu Svetskog prvenstva, a svoja očekivanja od meča u Manili izneo je legendarni španski košarkaš Pau Gasol.

Bivša NBA zvezda malo veće šanse daje severnoameričkoj reprezentaciji, međutim, pohvalio je nastup našeg tima i apostrofirao jedno ime - kapitena Bogdana Bogdanovića.

- Obe ekipe su jako kvalitetne i utakmica može da ode na bilo koju stranu. Niko se ne bi iznenadio pobedom Kanade, ali i Srbija takođe igra dobro, Bogdan radi ono što radi... Dobri su. Ameri su na drugoj strani favoriti, ali mogu i da izgube ako budu opušteno ušli u meč. Nadam se da će najbolji tim pobediti, a videćemo uskoro ko je najbolji - rekao je Gasol.

Foto: Starsport

ZVEZDA: Bogdan

Nekadašnji centar Los Anđeles Lejkersa posebno je nahvalio sunarodnika Đordija Fernandeza koji sa klupe predvodi kanadski tim.

- Znam ga otkako je bio u Klivlendu kao pomoćni trener. Napredovao je dosta, penjao se na lestvici kroz ligu. Dolazio je na nekoliko trening kampova Španije, bio nekoliko leta sa nama. Bio je u Denveru, sada je u Sakramentu, raste i napreduje, jako sam srećan zbog njega. Radi veliku stvar, pokušava ponovo da lansira košarkašku reprezentaciju Kanade i biće dobar trener - dodao je Pau Gasol.

Drugi polufinalni par čine SAD i Nemačka, a njihov dvoboj zakazan je takođe za petak od 14.40.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading