REČI KOJE SVI ŽELE DA ČUJU! Bogdan kapiten: Mladi smo, brzi smo, igraćemo atraktivnu košarku

Autor:

Sport

07.08.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraćanje Bogdanovića uoči Akropolis kupa koji počinje osmog avgusta.

REČI KOJE SVI ŽELE DA ČUJU! Bogdan kapiten: Mladi smo, brzi smo, igraćemo atraktivnu košarku

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Srbije se osmog avgusta sastaju sa Grčkom u OAKA areni, dok će dan kasnije igrati protiv Italije u okviru tradicionalnog Akropilis kupa u Atini (Sportklub), a nakon pobeda u test-mečevima sa Bosnom i Hercergovinom i Poljskom koji su bile zatvorenog tipa.

Pred bitne provere ouči Mundobasketa koji počinje 25. avgusta govorio je kapiten i predvodnik "orlova" Bogdan Bogdanović.

- Znamo njihovu kulturu košarke. Igraju na svoj način i fazon, biće dobar test za nas, imaćemo priliku da vidimo šta misli publika. Dosta smo mlada ekipa. Izdržali smo, dobro su prošle pripreme, bez velikih povreda, što je najvažnije. Spremni smo da igramo utakmice i pripremamo se za prvenstvo - rekao je Bogdanović i dodao:

- Zaboravio sam kako je igrati na evropskim terenima, ali navikavam se polako. Što se mečeva tiče, bilo je dobro, zadovoljni smo. Gledali smo da promenimo što je moguće više postava, da se uigamo, da uđemo u ritam i sve dobro izgleda.

Zatim je rekao nešto što svi navijači Srbije žele da čuju.

- Mladi smo, brzi i igramo atraktivnu košarku, mogu da kažem unapred. Nadam se najboljem na Svetskom prvenstvu, kao i uvek. Nema velike razlike što sam kapiten, družimo se dugo godina. Možda sada ima samo malo više medijskih obaveza - rekao je sa osmehom Bogdanović.

Srbija je u grupi sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom na Svetskom prvenstvu.

Nismo toliko imali vremena da pratimo ostale. Treniralo se u Pazovi, bilo je dosta aktivnosti između nas. Sve ide svojim tokom. Fokusirani smo na prvenstvo, ne na otkaze - zaključio je kapiten.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading