MOTIV ZA MEDALJU NA MUNDOBASKETU: Bogdanović dobio mural uz MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

05.08.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kapitena reprezentacije se najviše očekuje.

MOTIV ZA MEDALJU NA MUNDOBASKETU: Bogdanović dobio mural uz MOĆNU poruku!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Brojanje dana do početka Svetskog prvenstva u košarci, koje se ovog leta održava na Filipinima, Indoneziji i u Japanu, je u punom jeku. Naša reprezentacija će, zahvaljujući žrebu, ostati u Manili tokom celog turnira, prolazeći kroz grupnu fazu i svi se nadamo, osvajajući medalju.

Naši igrači već marljivo pripremaju za ovaj izazov. Dve trenažne utakmice protiv selekcija Bosne i Hercegovine i Poljske su već odigrane u zatvorenom okruženju, a naši košarkaši su trijumfovali u oba meča, pod vođstvom Svetislava Pešića. Iako je danas bio zakazan pripremni duel sa Crnogorcima, tehnički problemi i zauzetost dvorana u Podgorici su odložili taj susret. Ovo znači da će Pešićev tim imati dodatne dane za finalne pripreme pred Akropolj kup.

Sjajna podrška "orlovima" pred Mundobasket dolazi i u vidu murala koji se pojavio na zidu jedne zgrade u Zaječaru. Na tom muralu se ističe lik Bogdana Bogdanovića, ukrašen raznobojnim motivima i posebnom porukom koja simbolično počinje stihom iz poznate pesme grupe THCF "Igraj i pobedi."

 

 

Nestrpljivo iščekujemo početak turnira, uz nadu da će naši momci ostvariti značajan uspeh i doneti radost svim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading