MAJK DŽEJMS U CRVENO-BELOM? Klub se oglasio na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Sport

05.08.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac ostaje u Kneževini.

MAJK DŽEJMS U CRVENO-BELOM? Klub se oglasio na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Starsport

Majk Džejms protiv Partizana

Leto je donelo zanimljive obrte u slučaju Majka Džejmsa. On je imao priliku da pređe u NBA ligu, ali se to na kraju nije ostvarilo. Iskusni plejmejker ostaće deo Monaka i u narednoj sezoni. Međutim, nedavno su se pojavile spekulacije da Olimpijakos želi Amerikanca, ali crveno-beli su odlučno demantovali te glasine.

- Olimpijakos nema posla sa igračima vezanim ugovorima - naveli su u objavi na društvenim mrežama.

 

 

Iako se otvorila mogućnost da pređe u NBA ligu do 25. jula, pod uslovom da pronađe zagarantovan ugovor tamo, Džejms nije prešao Atlantik.. Ostao je u Monaku, gde će nastaviti da pruža doprinos timu i njihovim ambicijama.

Nagađanja o interesovanju Olimpijakosa dodatno su uzbudila košarkašku javnost, ali je klub iz Pireja brzo reagovao i jasno stavio tačku na te priče. Ovaj ishod pokazuje kako se u svetu sporta često pojavljuju razne spekulacije, ali je važno slušati zvanične izvore kako bi se razdvojile činjenice od glasina.

Republika

Foto: Starsport

Majk Džejms

Džejmsova odluka da ostane u Monaku, zajedno sa stavom Olimpijakosa da nisu zainteresovani, značajan je trenutak u njegovoj karijeri. Naime, Majk će pokušati da se “kneževima” ostvari istorijski rezultat – osvajanje Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading