OD PJANOVIĆA DO DRAGOVIĆA: Koji Zvezdin dres je najlepši u poslednjih 25 godina? (ANKETA)

Autor:

Sport

05.08.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su u prethodnih četvrt veka nosili mnoge zanimljive opreme, ali samo jedna će biti izglasana za najbolju.

OD PJANOVIĆA DO DRAGOVIĆA: Koji Zvezdin dres je najlepši u poslednjih 25 godina? (ANKETA)

Foto: youtube.com/FCRedStarBelgrade

Dresovi Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su na najbolji mogući način otvorili sezonu 2023/24, pošto su na svom terenu u prvom kolu Superlige Srbije sa ubedljivih 5:0 pobedili Vojvodinu.

Prethodno su dominirali i u pripremnom delu, pošto su na Marakani petardirali Fiorentinu, a osvojili su u vrlo jak turnir u Rusiji, na kom su igrali protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

Crveno-beli će sledeći meč na našem najvećem stadionu igrati u nedelju, kada im u goste stiže Napredak iz Kruševca, a ta utakmica je na programu od 16 časova i 55 minuta.

Kako mašinerija Baraka Bahara radi kao podmazana, euforija među navijačima šampiona Srbije je sve veća, a oni jedva čekaju da ponovo vide svoje ljubimce u crveno-belom dresu, koji ove sezone ima zaista sjajan dizajn.

Kada smo se već dotakli dresa Crvene zvezde, u nastavku ćemo vam dati priliku da glasate za vaš omiljeni u prethodnih 25 godina.

U sledećoj galeriji se možete prisetiti nekih od najlepših dresova kluba iz Ljutice Bogdana u proteklih četvrt veka.

U narednoj anketi možete dati i svoj glas za najlepši od svih ponuđenih.

Ukoliko vam je najlepši neki od onih koji se nisu našli u ponudi, budite slobodni da nam u komentarima napišete koji vam je najdraži u prethodnih 25 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading