SJAJNE VESTI IZ MANILE: Simaniću svakog dana vade po kopču, počeo je da se kreće!

Autor:

Sport

08.09.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Obilaze ga svakodnevno dva fizioterapeuta naše reprezentacije".

SJAJNE VESTI IZ MANILE: Simaniću svakog dana vade po kopču, počeo je da se kreće!

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Reprezenativac Srbije Boriša Simanić oporavlja se nakon teške povrede koju je doživeo tokom meča grupne faze sa Južnim Sudanom na Svetskom prvenstvu u Manili. Krilni centar "orlova" nakon dobijenog udarca u jednom duelu sa Nunijem Omotom doživeo je obilno krvarenje, a potom usled kopmplikacija i operacije izgubio je bubreg. Situacija je u jednog trenutku bila kritična, međutim, izgleda da se njegovo stanje iz dana u dan popravlja.

Sjajne vesti iz Manile saopštio je Marin Sedlaček, stručni konsultant "Sportkluba".

- Boriša je sve bolje. Obilaze ga svakodnevno dva fizioterapeuta naše reprezentacije. Jedan od njih je Dušan Popović, koji inače radi i u bolnici i može da mu pomogne. Svaki dan kada ga vide Boriši skidaju po jednu kopču. Izvađene su mu cevčice iz nosa. Boriša je svakog dana sve bolje i bolje, kreće se - rekao je Marin Sedlaček i obradovao navijače širom sveta.

Boriša Simanić, reprezentacivac Srbije i košarkaš španske Saragose, iz bolničke postelje gledaće i finalni meč između Srbije i Nemačke i biti najveći navijač i podrška svojim saigračima iz nacionalnog tima u borbi za zlatnu medalju.

Podsetimo, "orlovi" su u polufinalu Mundobasketa eliminisali Kanadu rezultatom 95:86, dok su "panceri" savladali Sjedinjene Američke Države sa 113:111.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading