AU, OVO SE NEĆE SVIDETI "ORLOVIMA"! Nadmeni selektor Nemačke: Srbija je pobedila? Nemam pojma!

Autor:

Sport

08.09.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fokusirani smo samo na sebe, kaže Gordon Herbert.

AU, OVO SE NEĆE SVIDETI "ORLOVIMA"! Nadmeni selektor Nemačke: Srbija je pobedila? Nemam pojma!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Nemačke pobedili su SAD u polufinalu Mundobasketa sa 113:111, dok je Srbija nešto ranije bila bolja od Kanade (95:86). Međutim, selektor "pancera" Gordon Herbert uprkos tome, navodno, nije upoznat s kim će njegovi izabranici igrati utakmicu za svetsku titulu (nedelja, 14.40).

- Da li je Srbija pobedila Kanadu? Nismo gledali Srbiju kako igra, fokusirani smo samo na nas - rekao je pomalo nadmeno Herbert i potom komentarisao selektora Srbije Svetislava Pešića:

- Pešić je prijatelj, veliki trener, jedan od najboljih svih vremena u Evropi. Toliko znam o Srbiji.

Foto: Starsport

MAJSTOR SVOG ZANATA: Pešić

Nemci su prvi put u prilici da postanu šampioni sveta u košarci, dok je naša reprezentacija finale igrala čak devet puta.

- Ovo je stvarno posebna grupa ljudi. Način na koji igramo, pre svega timski i zajedno se nosimo sa situacijom. Imamo igrače koji mogu da okrenu utakmicu u trenutku. Pričali smo u svlačionici posle utakmice, ali nismo još tamo gde bi trebalo da budemo. Ova grupa želi da osvoji zlato. Imamo još jednu utakmicu. Večeras ćemo da proslavimo i već sutra se spremamo za finale - dodao je Gordon Herbert.

Zatim je nahvalio Andreasa Obsta, najefikasnijeg igrača utakmice sa 24 postignuta poena.

- Endi je po meni jedan od najboljih šutera na takmičenju. I nije samo šuter, može da probija, da asistira, a pre svega otvara veliki prostor za Franca i Šredera. Mnogo je napredovao od prošlogodišnjeg Evrobasketa, postao je više od šutera, postao je i odličan defanzivac - rekao je Herbert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading