ĐORĐEVIĆ PROBIO LED! Kinezi KONAČNO slavili na Mundobasketu! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Kine pobedila je danas selekciju Angole rezultatom 83:76 (24:27, 21:18, 24:14, 14:17) u meču prvog kola grupe M druge faze Svetskog prvenstva u Manili za plasman od 17. do 32. mesta.

ĐORĐEVIĆ PROBIO LED! Kinezi KONAČNO slavili na Mundobasketu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Saša Đorđević, selektor Kine

Reprezentacija Kine, koju sa klupe predvodi bivši selektor Srbije Aleksandar Đorđević, je protiv Angole ostvarila prvu pobedu na ovogodišnjem Mundobasketu.

Najefikasniji u selekciji Kine bio je Jinkiu Hu sa 20 poena, dok je Kajl Anderson dodao 17. Što se tiče Angole, najbolji je bio Čilde Dundao sa 17 poena.

Kasnije danas igraće Južni Sudan i Filipini. Kina i Angola imaju po pet bodova na tabeli grupe M, Južni Sudan je sakupio četiri, a Filipini samo tri.

U subotu će igrati Angola - Južni Sudan i Filipini - Kina.

Košarkaši Finske ubedljivo su savladali Zelenortska Ostrva rezultatom 100:77 (28:16, 26:23, 23:17, 23:21) u grupi O.

Najefikasniji u selekciji Finske bio je Lauri Markanen sa 34 poena. U poraženoj reprezentaciji najbolji je bio Ivan Almeida sa 17 poena, dok je Anderson Koreja dodao 15.

Kasnije se sastaju Japan i Venecuela. Finska i Zelenortska Ostrva imaju po pet bodova, Japan je osvojio četiri, a Venecuela tri.

U subotu će igrati Finska - Venecuela i Japan - Zelenortska Ostrva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading