SAMO ZA NJEGA ZNAM: Davis Bertans progovorio o povratku u Partizan

Autor:

Sport

30.08.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Oklahome priznao da gleda crno-bele, prokomentarisao plej-of protiv Reala, a otkrio je i dalje planove u karijeri.

SAMO ZA NJEGA ZNAM: Davis Bertans progovorio o povratku u Partizan

Foto: Starsport

Davis Bertans košarkaški se afirmisao u Partizanu a onda napravio veliku karijeru. Letonac trenutno nastupa na Svetskom prvenstvu, a posle se vraća u NBA ligu u redove Oklahome. Međutim, Mundobasket je prilika da se sretne sa bivšim saigračima, pa i da se evociraju uspomene. Tako se Letonac sa osmehom na licu prisetio vremena provedenog u Beogradu, ali i otkrio da li gleda crno-bele i da li bi se nekada vratio u Partizan.

Foto: Starsport

Srećna vremena - Davis Bertans u Partizanu

- Redovno gledam Partizanove utakmice i nisam zadovoljan kako je prošao plej-of Evrolige. Gledao sam čitavu seriju protiv Reala. Mislim da nije pošteno što je za najvažnije utakmice Partizan bio više kažnjen. Nije Partizan bio kriv što je izbila tuča. To je bilo teško gledati. Osim Partizana baš i ne pratim Evroligu. Igrao sam i za Baskoniju, ali nemam vremena. Partizan je moj prvi veliki tim i on mi je u srcu. Želim sve najbolje Baskoniji, ali vreme mi je ograničeno, tako da ga koristim da gledam Partizan - rekao je Bertans za Basketnjuz.

Letonac se tu nije zaustavio, već je prokomentarisao mogućnost da se vrati u Evropu i da jednog dana ponovo obuče crno-beli dres.

- Ako bih se vratio u Evropu, moja prva opcija bi bio Partizan. Taj klub mi je na umu i u srcu. Bio bi san završiti u prepunoj Areni u Beogradu. Ali, videćemo šta budućnost nosi i koliko ću još godina biti u NBA - dodao je Davis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading