MIROSLAV RADULJICA DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Automobil ga UDARIO dok je bio na MOTORU!

Autor:

Sport

24.08.2023

15:23 >> 15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom bez težih posledica.

MIROSLAV RADULJICA DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Automobil ga UDARIO dok je bio na MOTORU!

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Miroslav Raduljica doživeo je saobraćajnu nesreću u Beogradu. Automobil marke Volvo udario je u njegov motocikl. Bivši reprezentativac Srbije ima lakše telesne povrede i nije tražio Hitnu pomoć. 

Iz kluba kažu da je njihov igrač dobro.

- Koliko za sada imamo informacije, Miroslav Raduljica je dobro i nema nikakvih povreda. Do saobraćajne nesreće je došlo tako što je automobil prošao na znak stop i udario u motor našeg igrača - kažu iz Crvene zvezde Meridianbet.

Republika

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica

 

Podsetimo da je 35-godišnji as prošle sezone pojačao Zvezdu Meridianbet, nakon višegodišnjeg boravka u Kini, a nije imao previše prostora da igra od kada je na klupu seo Duško Ivanović. Ipak, sva je prilika da će ostati deo tima i naredne takmičarske godine za koju naš predstavnik, po rečima Nebojše Čovića, ima velike planove, naročito u Evroligi.

Raduljica je u karijeri nosio dresove FMP-a,Borca, Efes Pilsena, Albe, Partizana, Azovmaša, Milvokija, Šandonga, Minesote, Panatinaikosa, Crvene zvezde Meridianbet.

Sa reprezentacijom Srbije ima ima tri srebrne medalje sa Evrobasketa 2009. ,Mundobasketa 2014. i Olimpijskih igara 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading