DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE! Selektor Španije ISHVALIO pojačanje Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

24.08.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serđo Skariolo izneo niz pohvala na račun dugogodišnjeg učenika.

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE! Selektor Španije ISHVALIO pojačanje Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Trener Virtusa Serđo Skariolo

Selektor reprezentacije Španije Serđo Skariolo dao je intervju za Basketbal Sfer i ishvalio doskorašnjeg reprezentativca Srbije Miloša Teodosića, koji je nedavno pojačao Crvenu zvezdu Meridianbet.

- Rudi, Ljulj i Miloš (Teodosić) su rođeni pobednici. Ono što su oni sposobni da nauče mlade igrače, samo par igrača može. U svakom momentu znaju šta je potrebno da se uradi da bi pobedili, pogotovo u momentima kada je pravilna odluka neophodna.

Iskusni stručnjak je dodao da godine jesu uticale na njihovu igru, ali da i dalje mogu značajno da doprinesu boljim rezultatima.

Ono što im je svima zajedničko jeste pobednički instinkt. Poseduju kapacitet da izdignu tim iznad mogućnosti, uprkos godinama i činjenici da stare, takođe su u stanju prilagoditi se na neverovatan način. Godine su uticale na njihove fizičke karakteristike, ali su impresivni. Još nešto što im je zajedničko jeste ta prividna odsustnost. Izgledaju kao da su na nekom drugom mestu, kao da ne slušaju, ali su u stanju primetiti sve što se dešava na parketu i upijati svaku reč koja im se kaže. Čak i trenerske gestove i neke sitnice koje drugi ne vide.

Foto: Profimedia

Miloš Teodosić

Selektor "Crvene furije" je izneo niz pohvala i za srpsku košarku, kao i evroligaše Partizan i Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i mogućnost da naša zemlja proizvodi mlade asove.

- Srbija jednostavno ima taj kapacitet da je u stanju proizvesti ogroman broj kvalitetnih igrača. To je njihova najveća snaga. Sada već tradicionalno, ogroman broj srpskih igrača predvodi svoje timove u Evroligi. Košarkaški DNK koji takođe poseduju Crvena zvezda i Partizan razlikuje se od svega onoga u Evropi, ali i šire - istakao je Skariolo.

Podsetimo, iskusni stručnjak je imao priliku da trenira Miloša Teodosića u Virtusu iz Bolonje, sa kojim se domogao osvajanja Evrokupa i sigurnog mesta u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading