SAZNAJEMO: Nikola Peković imao srčani udar

Autor:

Sport

24.08.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Peković, nekadašnji košarkaš i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore imao je srčani udar, ekskluzivno saznaje Republika.

SAZNAJEMO: Nikola Peković imao srčani udar

Foto: Starsport

Nikola Pekvović, nekadašnji košarkaš i aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore, pre dva meseca imao je blaži oblik srčanog udara zbog čega je nekoliko dana proveo na Institutu za kardiovaskularne bolesti ,,Dedinje", saznaje Republika. 

Kako je za naš portal objasnio izvor blizak nekadašnjem košarkašu, na svu sreću, na kraju se sve završilo kako treba i Nikola se sada dobro oseća.

- Nikola je pre mesec i po, dva osetio određene srčane smetnje, zbog čega se i javio u bolnicu. Tada mu je konsatovano, kako su rekli, da je imao blažu varijantu srčanog udara. To je ujedno i bio razlog zbog čega je nekoliko dana proveo u bolnici, gde su mu urađena sva dodatna ispitivanja - kazao je naš izvor i dodao:

- Nikola se nakon svega oseća dobro, dobio je određenu terapiju i sada živi porpuno normalno. Evidentno je i da se u poslednje vreme malo više ugojio, tako da je sve to zajedno doprinelo tome da ima srčane smetnje. Svakako je najbitnije da je on sada dobro.

Podsetimo, Nikola Peković je u jednom od ranijih intervjua istakao da je korona dosta uticala na njegovo zdravlje, te da posledice iste oseća i dan danas.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading