LUKA DONČIĆ U STRAHU! Slovenac USPANIČEN - Video je PROJEKTIL!

Autor:

Sport

24.08.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo svejedno.

LUKA DONČIĆ U STRAHU! Slovenac USPANIČEN - Video je PROJEKTIL!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaška reprezentacija Slovenije već nekoliko dana nalazi se u Japanu, jer će grupnu fazu Svetskog prvenstva igrati na Okinavi.

Ipak, samo dan uoči početka turnira bišvi šampioni Evrope se ne osećaju nimalo lagodno,  pošto ih je probudio alarm za uzbunu od agresije.

Razlog svemu je lansiranje projektila u obližnjoj Severnoj Koreji. Sve se desilo u četiri sata posle ponoći i trgnulo je Slovence iz kreveta, kao i njihovog najboljeg igrača i NBA zvezdu Luku Dončića, koji je istakao da mu uopšte nije bilo svejedno.

 

 

- Sve je bilo sjajno na Okinavi, osim činjenice da nisam spavao mnogo protekle noći zbog alarma. Sve je bilo potpuno ludo. Bukvalno sam video projektil kako dolazi i bio sam pomalo uplašen - rekao je Dončić koji je sa svojom reprezentacijom odigrao jedan prijateljski meč na Okinavi.

Slovenci su u toj proveri bili neumoljivi protiv jednog od domaćina, reprezentacije Japana i slavili rezultatom 103:68.

Dončić i ekipa se na predstojećem Mundobasketu nalaze u grupi F, zajedno sa Zelenortskim Ostrvima, Gruzijom i Venecuelom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading