OSTAJE ILI ODLAZI? Poznata sudbina Miroslava Raduljice u Zvezdi Meridianbet!

Autor:

Sport

30.07.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije imao ozbiljnu ulogu u Ivanovićevom timu, blizu je ostanka i sledeće sezone.

OSTAJE ILI ODLAZI? Poznata sudbina Miroslava Raduljice u Zvezdi Meridianbet!

Foto: Starsport

Miroslav Raduljica

Sportski direktor Crvene zvezde Meridianbet Milan Dozet izjavio je da centar Miroslav Raduljica ima ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, te da postoji realna mogućnost da ostane u crveno-belom taboru i naredne sezone.

Te spekulacije podgrejane su dolaskom bivšeg kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića, sa kojim je iskusna "petica" imala perfektnu saradnju.

Raduljica ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom. Da budem iskren, na Dušku Ivanoviću je odluka - naveo je Dozet u podkastu "Miljanov korner", a potom je dodao:

- Igrali su stvarno dobro u reprezentaciji. Odluka je na Dušku još uvek. On ima važeći ugovor sa Zvezdom, videćemo šta će tu da bude - podvukao je čelnik srpskog šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Ivanović "seče" - Raduljica ostaje na Malom Kalemegdanu?

Podsetimo da je 35-godišnji as prošle sezone pojačao Zvezdu Meridianbet, nakon višegodišnjeg boravka u Kini, a nije imao previše prostora da igra od kada je na klupu seo crnogorski stručnjak. Ipak, sva je prilika da će ostati deo tima i naredne takmičarske godine za koju naš predstavnik, po rečima Nebojše Čovića, ima velike planove, naročito u Evroligi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading