DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda Meridianbet blizu NAJVEĆEG POJAČANJA?!

Autor:

Sport

29.07.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije bi mogle da dobiju veliko iznenađenje pred novu sezonu.

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda Meridianbet blizu NAJVEĆEG POJAČANJA?!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Nikola Kalinić, aktuelni košarkaš Barselone, vrlo lako bi u narednim nedeljama mogao da napusti Španiju.

Već nedeljama se spekuliše o Kalinićevoj poziciji u španskom velikanu, činilo se da će reprezentativac Srbije i naredne sezone nositi dres "blaugrane", ali, prema pisanju tamošnjih medija, Nikola je trenutno bliži odlasku iz kluba.

Jasno je da, ukoliko se Kalinić raziđe sa Barsom, prva ekipa koja bi volela da ga vidi u svojim redovima jeste Crvena zvezda Meridianbet. To je potvrdio i Milan Dozet, sportski direktor ovog kluba.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić u dresu Crvene zvezde Meridianbet

- Dobili smo stotine poruka da se na interentu piše kako će Nikola Kalinić da ide iz Barselone. Naravno, mi na njih ne odgovaramo, ali svakako da reagujemo na svaki i mali znak. Bili smo sa Kalinićem u kontaktu i tokom sezone i posle sezone, i trenutno smo u kontaktu, ali on ima još važeći ugovor sa Barselonom i siguran sam, ukoliko dođe iz nekog razloga do raskida tog ugovora, da je Crvena zvezda Meridianbet njegova prva sledeća stanica - rekao je Dozet u emisiji "Miljanov korner".

Crveno-beli su ovog leta doveli već devet pojačanja, ali nema sumnje da bi dolazak ljubimca navijača bilo svakako najveće ovog leta. Krilni košarkaš je crveno-beli dres nosio već dva puta, u sezonama 2014/15, odnosno 2021/22, a oba puta je sa klubom sa Malog Kalemegdana osvajao trofej u AdmiralBet ABA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading