STIGAO SAM U PRAVO VREME: Oglasio se Kampaco - "Real je moja kuća!"

Autor:

Sport

29.07.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan stav miljenika navijača Crvene zvezde Meridianbet.

STIGAO SAM U PRAVO VREME: Oglasio se Kampaco - "Real je moja kuća!"

Foto: Starsport

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco pojačao je ovog leta ekipu Reala iz Madrida.

Iako su se delije nadale da će sjajnog organizatora igre i naredne sezone gledati u dresu Crvene zvezde Meridianbet, Kampaco se vratio u tim u kojem se proslavio u Evropi.

Po povratku u Madrid, ističe da misli da je pravo vreme za dolazak u redove šampiona Evrope.

Mislim da sam stigao onda kada je trebalo da stignem. Ono što vam je dato, dato vam je u pravo vreme. Želeo sam da probam da igram još jednu sezonu u NBA a desilo se da su me "katovali" posle mesec i po dana. Našao sam se potom u čudnoj situaciji kada sam se vratio u Evropu, usred sezone, kad su timovi već kompletirali rostere, bilo je teško... Bilo je ponuda, ali tad je već sve bilo komplikovano. Sada, posle sezone u Crvenoj zvezdi Meridianbet sam mirniji. Uspeo sam da ispregovaram sa Realom i srećan sam što sam uspeo da se vratim na mesto koje osećam kao svoju kuću. Vrlo sam motivisan i spreman za sve što nas čeka.

Ističe da je duže vreme postajala zainteresovanost Reala, još dok je igrao u Denveru.

Uvek sam imao odličan odnos sa svima u Realu, još otkad sam otišao u NBA. Bio sam u stalnom kontaktu sa prijateljima iz Madrida, iz kluba, nikad te kontakte nisam izgubio. I tada sam znao da će mi, kad završim sa NBA, prioritet biti povratak u Real.

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco u dresu Reala

Kampaco dodaje da novac nije presudan faktor, ali jeste bio bitan pri donošenju odluke.

Novac jeste bitan faktor ali nije glavni. Morate to imati u vidu kada donosite odluke, bilo da je reč o košarci ili o životu, uvek sam gledao da na moje odluke ne utiče novac. Na to stavljam veliki naglasak, ali nije jedina stavka. Sve stavljam na vagu i odlučujem prema tome šta me najviše raduje. To je ono što sam radio kroz čitavu svoju karijeru. Ispunio sam san da igram u NBA ligi, sada se vraćam u Madrid.

Za kraj, Faku je istakao svoju majku kao neko ko ga je uvek terao da se vrati u Madrid.

Moja majka je bila srćna zbog ljubavi koju su mi pružili ovde u Madridu i koliko mi je ovde uvek bilo lepo. Ona voli ovaj tim, klub, grad, zemlju...

Podsetimo, Argentinac je od 2014. do 2020. nosio dres Madriđana, a za to vreme je dva puta osvojio Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading