DONEO ODLUKU: Poznato gde će Fakundo Kampaco nastaviti karijeru!

Autor:

Sport

18.07.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski košarkaš i zvanično potpisao.

DONEO ODLUKU: Poznato gde će Fakundo Kampaco nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco, sjajni argentinski plejmejker koji je u prošloj sezoni nosio dres Crvene zvezde Meridianbet, igraće naredne sezone za Real Madrid.

Osvojio je srca delija, odigrao je neke fenomenalne utakmice, ali je došlo vreme za rastanak, pa je Argentinac nedavno napustio Beograd. Spekulisalo se o povratku u Real, a sada su Madriđani na društvenim mrežama zvanično potvrdili dolazak "mađioničara".

Argentinac je sa "kraljevskim" klubom potpisao četvorogodišnji ugovor, do jula 2027.

Kampaco je ponikao u Penjarolu, odakle je prešao u Real 2014. godine. Dve sezone je nastupao na pozajmici u ekipi Mursije, a zatim je nosio dres madridskog kluba sve do 2020. Usledila je epizoda u NBA ligi, igrao je za Dalas i Denver, pre nego što je u decembru prošle godine stigao na Mali Kalemegdan.

Podsetimo, Faku se na vrlo emotivan način oprostio od navijača i kluba.

Nikad neću zaboraviti neverovatan osećaj igranja ispred toliko strastvenih ljudi koji su na vašoj strani. Hvala ti, Zvezdo Meridianbet, za ove zajedničke momente. Menadžmentu, svim članovima stručnog štaba, saigračima i neverovatnim navijačima. Odlazim pun ljubavi - istakao je Fakundo Kampaco uz fotografiju u crveno-belom dresu.

Inače, u svom prvom mandatu u Madridu je osvojio 11 trofeja: dve Evrolige, tri titule šampiona Španije, dva Kupa kralja, četiri Superkupa Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading