POBRKAO LONČIĆE! Vučević sastavio idealnu PETORKU Mundobasketa! Tu je tandem SRBA, dok DVOJICA ni ne igraju na SP!

Autor:

Sport

22.08.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća uzdanica Crne Gore napravila veliki kiks.

POBRKAO LONČIĆE! Vučević sastavio idealnu PETORKU Mundobasketa! Tu je tandem SRBA, dok DVOJICA ni ne igraju na SP!

Foto: Tanjug/AP

Duel Nikole Vučevića i Nikole Jokića

Crnogorski reprezentativac i član Čikago Bulsa Nikola Vučević dao je zanimljiv odgovor, ali i ispao korektan, ne stavivši sebe u idealnu petorku Mundobasketa.

Na pitanje da sastavi najboljih aktivnih pet igrača iz Evrope, tu nije uvrstio sebe, što je iznenadilo domaćine Svetskog prvenstva u košarci.

U Vučevićevom izboru našla su se dvojiva Srba - Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, dok je u svoju idealnu ekipu uvrstio prvu zvezdu Slovenije Luku Dončića, Finske Laurija Markanena i Grčke Janisa Adetokumba.

- Da vidim, Luka Dončić bi mi bio na pleju, Bogdan Bogdanović na beku, Lauri Markanen bi igrao trojku, Janis Adetokumbo bi bio četvorka, a centar Nikola Jokić - kazao je Vučević.

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović se našao na Vučevićevom spisku

Uvek korektni Vučević je na kraju naveo da, iako ga nema u toj petorci koju je naveo, sebe može da stavi za trenera.

Ono što je posebno zanimljivo da najbolji igrač Crnogoraca ne zna ili je zaboravio da na Mundobasketu neće biti najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića i glavne uzdanice "helena" i Milvokija.

Jokić je odbio da ovog leta pomogne nacionalnom timu u borbi za zlato, dok se Janis zahvalio na pozivu, zbog problema sa povredom i oporavka od iste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading