VRAĆA SE LJUBIMAC GROBARA: Francuz će ponovo igrati u Areni

Autor:

Sport

22.08.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš će se ponovo sresti sa crno-belima i Duškom Vujoševićem koji ga je vinuo u orbitu.

VRAĆA SE LJUBIMAC GROBARA: Francuz će ponovo igrati u Areni

Foto: Starsport

Žo Lovernj i Leo Vesterman

Leo Vesterman igraće ponovo pred navijačima Partizana! Francuz, koji se košarkaški afirmisao u crno-belom dresu i kojeg je Duško Vujošević vinuo u visine, nastupaće ponovo u Areni, ali u dresu Cedevita Olimpije.

Foto: KK Cedevita Olimpija

Stiže veliko pojačanje - Košarkaši Cedevita Olimpije

Tim iz Ljubljane je na korak do potpisa Francuza, bi se tako posle devet godina vratio na regionalne terene. Tako će imati priliku da se u AdmiralBet ABA ligi opet sretne sa bivšim klubom i navijačima kojima je prirastao za srce, kao i njegov sunarodnik Žofri Lovernj, ali i sa čuvenim Duletom, koji sada radi kao stručni savetnik u Studentskom centru.

Naime, Olimpija je u ozbiljnoj rekonstrukciji tima, a u Vestermanu vide veliko pojačanje koje im može pomoći svojim velikim iskustvom. Naime, Leo je poslednji angažman imao u Obradoiru, a u karijeri je još nosio dres Monaka, Barselone, Fenerbahčea, Žalgirisa, CSKA, Partizana, Limoža i Asvela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading