MIJAILOVIĆ OTVORENO O SVEMU! Zašto je PONOSAN na Pantera, ima PORUKU za Mirotića! O pojačanjima i ULAZNICAMA za novu sezonu!

Autor:

Sport

21.08.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana otvorio karte.

MIJAILOVIĆ OTVORENO O SVEMU! Zašto je PONOSAN na Pantera, ima PORUKU za Mirotića! O pojačanjima i ULAZNICAMA za novu sezonu!

Foto: Starsport

Dok sezona na klupskoj košarkaškoj sceni miruje, u Partizanu užurbano rade na dovođenju pojačanja.

Do sada su crno-belu opremu zadužili: Ognjen Jaramaz (Bajern), Mateuš Ponitka (Panatinaikos), Pi Džej Dozijer (Sakramento) i Frank Kaminski (Hjuston), ali u Humskoj uveliko rade na novim rešenjima.

- Zadovoljan sam dosadašnjim pojačanjima - rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović za "Mozzart Sport", a potom dodao:

- Nismo žurili, iako je sve vreme pritisak javnosti bio da se što pre napravi tim. Meni je ovo sedmi prelazni rok u Partizanu, sportski sektor koji radi na pojačanjima mora da radi pametno i pažljivo. Prošle sezone smo imali sjajan tim sastavljen od dobrih momaka pre svega, ove godine očekujem da budemo još bolji.

Grobari sa nestrpljenjem iščekuju vest o novim pojačanjima, do starta nove sezone.

- Ostale su nam još dve pozicije, radimo pametno i vredno! Imaćemo bolji tim nego prošle godine. Niko ne mora da brine. Važno je da sve posluži zdravlje, ostalo je do nas - otkriva prvi čovek crno-belih.

Foto: Starsport

 

Najveće oduševljenje, ipak, nastalo je produžetkom ugovora sa kapitenom Kevinom Panterom, koji se obavezao na novu dvogodišnju vernost. Njegovom utabanom stazom, pošli su Zek Ledej, Aleksa Avramović, Džejms Naneli i Balša Koprivica.

- Kevin je fantastičan covek, želja svih nas je bila da ostane u klubu. Razgovarao sam sa većinom članova uprave i svi su bili za to da kapiten ostane u klubu. Kad me je Zoran Savić obavestio da je skoro gotovo i da Kevin odlazi u Barselonu, zamolio sam ga da zamoli agente i Kevina da sačekaju par sati sa odlukom, što su i učinili. Pitao sam koje su prepreke i šta je to što će situaciju promeniti u našu korist. Zoran mi je preneo uslove na šta smo kao klub reagovali i Kevin je ostao u Partizanu. Ponosim se time što smo takvog igrača zadržali, jako dobro znam šta on znači klubu i navijačima.

Republika

Foto: Starsport

 

Razočaranje je usledilo posle odluke Nikole Mirotića da ne prihvati ponudu Partizana i pojača ekipu pred evroligaške izazove. Crnogorski košarkaš je odlučio da pređe u Olimpiju iz Milana, što je razbesnelo sve pristalice regionalnog šampiona.

- Da je trebao da dođe u Partizan bio bi tu, pošto je odlučio drugačije neka mu je srećan izbor. Svako od nas bira svoj pravac. Nisam imao tu mogućnost da budem profesionalni sportista, ali da sam recimo bio, dve stvari nikad u zivotu ne bih propustio. Da ne igram za svoju reprezentaciju i da ne igram u Partizanu pred najboljim navijačima na svetu.

Nije bilo samo promena u rosteru prvaka AdmiralBet ABA lige, već i u rukovodećoj strukturi.

- Kao što znate bilo je promene u vrhu menadžmenta, Kijanović nije više na funkciji direktora kluba, tu funkciju od pre nekoliko dana obavlja Dušan Karavesović koji je obavljao ulogu tim menadžera perfektno i odgovorno. To ga je upravo i kandidovalo za jednu od najvažnijih pozicija u klubu.

Foto: Republika

 

Otkrio je Mijailović i situaciju oko ulaznica, za koje vlada ogromno interesovanje.

- Cene karata će izaći za nekoliko dana, promenili smo tiketing provajdera jer je bilo puno propusta u radu. Bilo je jako puno žalbi naših navijača. Biće dosta noviteta, od reselinga do karata na rate kroz kredite. Karte će moći da se kupe na onlajn šopu. Želimo da našim navijačima omogućimo najbolje uslove.

Na kraju je dodao:

- Kada u jednoj sezoni imate 540.000 navijača na domaćim utakmicama onda znate da je posao koji radite dobro obavljen. Setite se da je 2017. Partizan bio bez organizacije, upravnog odbora, igrackog kadra, klub slabih rezultata ali sa podrškom najvernijih navijača. Mnogo smo uradili ovih godina, sada nam na svemu zavide mnogi evropski klubovi sa razlogom. Nastavićemo da rastemo i budemo bolji, danas smo velika crno-bela porodica, mnogi nas prate i dive se svemu što radimo. To je motiv da vučemo još više - istakao je Ostoja Mijailović za "Mozzart Sport".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK I NAVIJACI

21.08.2023 12:43

MIJAILOVICU NIJE VAZNA CENA VEC KVALITET ! IDEMO IMA I STA DA SE VIDI ,ARENA CE UVEK BITI DUPKE PUNA ! UPRAVO BRAVO TAKO SE KLUB VODI ! P.S. Neka VAZURA vidi kako se Partizan vodi. Juda u fotelji.