GROBARI U TRANSU: Bek NAHVALIO crno-bele, novi STRANAC stiže u Partizan?!

Autor:

Sport

16.08.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sam se ponudio, ali ne deluje da je ovaj transfer trenutno moguć.

GROBARI U TRANSU: Bek NAHVALIO crno-bele, novi STRANAC stiže u Partizan?!

Foto: Starsport

Navijači Partizana su svakako među najboljima u Evropi, ali i celom svetu, pa su za crno-bele čuli gotovo svi košarkaši na svetu.

Jedan od njih je i Fransoa Kujo, bek reprezentacije Obale Slonovače, koji trenutno igra u nižim ligama Francuske.

On je pred početak Mundobasketa, na kom će predstavljati svoju zemlju, pričao za "BasketaballSphere", gde je pričao o izazovima koji njegovu reprezentaciju čekaju u Aziji, a zatim se dotakao i "parnog valjka".

- Teška grupa, ali imamo šansu da pokažemo kvalitet. Španija je svetski i evropski šampion, tako da će prva utakmica biti veoma dobar test za nas. Iran i Brazil takođe imaju mnogo zvezda. Biće to tri teška susreta, ali svako od nas sanja da se takmiči protiv tako kvalitetnih timova - rekao je Kujo.

On je zatim istakao i da voli srpsku košarku, a da mu je Partizan jedan od omiljenih klubova. Indirektno, Kujo se i ponudio crno-belima

- Zavoleo sam srpsku košarku od malih nogu. Navijač sam Partizana i Kevin Panter je jedan od mojih omiljenih igrača u Evropi, tako da je to savršena kombinacija. Nadam se da ću uskoro posetiti Štark Arenu - podvukao je Fransoa Kujo.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u košarci počinje 25. avgusta, a reprezentacija Obale Slonovače se nalazi u grupi G, zajedno sa Španijom, Iranom i Brazilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading