NOVE DETONACIJE U PARTIZANU: Crno-beli dovode ZVEZDE iz NBA lige!

Autor:

Sport

15.08.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daleko je "parni valjak" od završetka posla ovog leta.

NOVE DETONACIJE U PARTIZANU: Crno-beli dovode ZVEZDE iz NBA lige!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizan je već duže vreme zaokupljen reorganizacijom tima na transfer tržištu, što je izazvalo nestrpljenje među navijačima. Očigledno je da je otkazivanje dolaska Nikole Mirotića ostavilo traga, budući da su veliki planovi propali. Ipak, izgleda da su iz kluba smislili novi pravac kako da formiraju ekipu.

Dolaskom Pi Džeja Dozijera, Partizan je uspešno rešio hitno pitanje, popunivši prazninu koja je nastala odlaskom Dantea Egzuma u NBA ligu i Dalas Maverikse. Dozijer deluje kao odlična zamena za australijskog igrača, jer dele slične karakteristike. Međutim, posao još nije završen.

Prema informacijama "MaxBet Sporta", crno-beli planiraju dovođenje još tri igrača: centra, krilnog centra i plejmejkera. Poseban naglasak stavljen je na traženje izuzetno kvalitetnog igrača za poziciju plejmejkera.

Iako su se ranije pominjala imena poput Nika Kalatesa, Gorana Dragića i Nicolása Laprovíttole u vezi sa Partizanom, pažnja je takođe usmerena prema Sjedinjenim Američkim Državama, odakle je došao i njihov bivši igrač koji je nastupao za Boston, Denver, Sakramento i Oklahomu. Iščekivanje raste u vezi sa mogućim iznenađenjima i konkretnim potpisima. Neće proći mnogo vremena pre nego što saznamo o ovim "bombama" i stvarnim imenima.

Pored pomenutog američkog igrača, Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka su već potpisali za tim, dok su produženi i neki postojeći ugovori. Dok se ambicije tima sve više razotkrivaju i ekipa nastavlja da se formira, navijači su svakako uzbuđeni zbog izgleda naredne sezone. Potraga za talentima, kako u domaćem tako i u inostranstvu, jasno pokazuje Partizanovu odlučnost da sastavi konkuretnu ekipu koja će se boriti za titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
mix

15.08.2023 16:49

Uuu, 'bo te..., covek igra u Denveru, pa u Partizanu! Nema dalje! Vrh! Srecno . Trebamo jos najmanje trojicu velicanstvenih! Bez guzve, molim! Sto je Hilal u fudbalu to je KKP u kosarci! Yessss!

Rade

15.08.2023 17:31

Pa neće niko da dođe,beže svi ko đavo od krsta...nečastivi.