SELEKTOR JE PRESEKAO! Ovih 12 košarkaša ide na Mundobasket, tu je i igrač Crvene zvezde Meridianbet

Autor:

Sport

16.08.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tim ima snagu za velika dela na Svetskom prvenstvu, cela nacija od njih očekuje da zablistaju.

SELEKTOR JE PRESEKAO! Ovih 12 košarkaša ide na Mundobasket, tu je i igrač Crvene zvezde Meridianbet

Foto: printscreen/FIBA

Dilema više nema, Crna Gora zna sa kojih 12 košarkaša putuje na Mundobasket. Selektor Boško Radović saopštio je konačan spisak igrača koji će nastupati na Svetskom prvenstvu.

Foto: fiba.com

Košarkaši Crne Gore

Na njegovom spisku našli su se Nikola Ivanović, Kendrik Peri, Igor Drobnjak, Petar Popović, Vladimir Mihailović, Dino Radončić, Andrija Slavković, Aleksa Ilić, Bojan Dubljević, Nikola Vučević, Nemanja Radović i Marko Simonović.

Dakle, Radović za mečeve u D grupi protiv Litvanije, Meksika i Egipta računa na novog mladog košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Simonovića. Primarni cilj, koji niko ne dovodi u pitanje, je da se prođe prva faza, a onda i da se u drugoj učini sve kako bi se stiglo do nokaut runde Mundobasketa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Simonović

Idemo tamo da dokažemo da nismo slučajno na Mundobasketu i da našu zemlju predstavimo kako treba - poručio je iskusni Dubljević.

S druge strane, selektor Srbije Svetislav Pešić još uvek nije objavio svoj spisak od 12 igrača. On očigledno ima još nekoliko dilema, a možda ih razreši posle večerašnje utakmice protiv Portorika, koja će biti generalna proba pred odlazak na Svetsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading