TO BI BILA BOMBA MILENIJUMA: Džejms Harden u Partizanu ili Crvenoj zvezdi Meridianbet?

Autor:

Sport

15.08.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brada" više neće igrati u NBA ligi.

TO BI BILA BOMBA MILENIJUMA: Džejms Harden u Partizanu ili Crvenoj zvezdi Meridianbet?

Foto: Tanjug/AP

Džejms Harden

MVP NBA lige iz 2018. godine Džejms Harden podigao je prašinu izjavom da više ne želi da nastupa za Filadelfija Seventisikserse.

Jedna od najvećih košarkaških zvezda današnjice zbog takvog stava, ali i konstantnih problema u kojima se nalazi poslednjih godina, možda više neće ni nastupati u NBA ligi.

Podsetimo, popularni "Brada" je pre dve godine digao ogromnu frku kako bi iz Hjuston Roketsa prešao u Bruklin Netse, koje je potom uz ništa manje bure napustio zbog Siksersa.

Zbog svega toga, analitičar za klađenje Džejson Mekintajer je izjavio kako postoji realna šansa da Harden napusti najjaču ligu na svetu i košarku zaigra u Kini.

Njegov argument je taj da bi Harden želeo da igra tamo gde ga svi vole, a Kina je država u kojoj je baš on jedan od najomiljenijih NBA zvezda.

Međutim, ukoliko Harden zaista želi da napusti Ameriku, a pod pretpostavkom da ga i dalje zanima takmičenje na visokom nivou, realnije bi bilo da dođe u Evropu i zaigra u Evroligi.

U ovom trenutku navijači beogradskih večitih rivala mogu da puste mašti na volju i da počnu da sanjaju "Bradu" u dresu svog omiljenog kluba, pogotovo što su oba tima u potrazi za igračima na pozicijama koje Harden pokriva.

Jedan od najboljih poentera u istoriji NBA lige je najbolje partije pružao kao bek šuter, što idealno odgovara Crvenoj zvezdi Meridianbet, dok sa druge strane poslednjih godina sve više igra plejmejkera, što je pozicija na kojoj pojačanje traži Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading