"BOMBA" U EVROLIGI: Alba dovela košarkaša Lejkersa!

Autor:

Sport

15.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna NBA zvezda stiže na Stari kontinent.

"BOMBA" U EVROLIGI: Alba dovela košarkaša Lejkersa!

Foto: Starsport

Detalj iz Štark arene

Nemački košarkaški klub Alba Berlin je objavio da je američki košarkaš Sterling Braun postao njihov najnoviji član. Prema saopštenju kluba, Braun, koji ima 28 godina, potpisao je dvogodišnji ugovor sa ovim učesnikom Evrolige. Ovo je prvi put da se Braun pridružuje evropskom klubu, nakon što je igrao u NBA ligi za timove poput Milvokija, Hjustona, Dalasa i Los Anđeles Lejkersa.

Transferom Sterlina Brauna, Alba Berlin je dodatno ojačala svoje redove uoči nove sezone. Braun je već peto pojačanje za klub pred sledeću sezonu, a pridružio se ranijim dolascima kao što su Met Tomas, Mateo Spanjolo, Džastin Bin i Žiga Samar. Ovaj transfer svedoči o ambicijama kluba da se takmiči na najvišem nivou evropske košarke.

Sterling Braun donosi sa sobom bogato iskustvo iz NBA lige, gde je sticao dragoceno znanje i veštine koje će moći da podeli sa svojim novim saigračima u Albi. Njegova sposobnost igre na više pozicija i veština u napadu i odbrani sigurno će doprineti taktičkoj raznovrsnosti tima.

Očekivanja su visoka kako od strane kluba, tako i od strane navijača, dok Alba Berlin priprema strategiju za izazove predstojeće sezone Evrolige. Sterling Braun je sada deo te strategije, a ostaje da se vidi kako će se njegova igra uklopiti u evropski stil košarke i kako će doprineti ciljevima tima. S obzirom na njegovu profesionalnost i dosadašnji uspeh, mnogi veruju da će Braun biti značajan igrač za Albu Berlin u narednim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading