ŠOK I NEVERICA: Srbin zbog nameštanja doživotno suspendovan iz košarke!

Autor:

Sport

12.08.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefanu Šajinu zabranjeno da više ikada igra profesionalno ili poluprofesionalno.

ŠOK I NEVERICA: Srbin zbog nameštanja doživotno suspendovan iz košarke!

Foto: Soultime media

Šok! Srpski košarkaš Stefan Šajin doživotno je suspendovan iz košarke.

On je sa Sašom Avramovićem bio pod istragom za nameštanje mečeva, a nakon što je krivica dokazana usledila je žestoka kazna. Šajinu, bivšem igraču Vojvodine, Spartaka, Mladosti iz Zemuna i Dinamika, zabranjeno da više ikada igra košarku profesionalno ili poluprofesionalno.

Kažnjen je zbog nedozvoljenih radnji u kojima je učestvovao dok je igrao van Srbije, iako je u trenutku pokrenanja istraga bio član Vojvodine. Sankcija se najverovatnije odnosti na period dok je igrao u Rumuniji za SM Medijaši i neverovatnu pobedu nad ekipom Kuza Sport Braile sa čak 117 poena razlike. Konačan rezultat tog meča odigranog 2018. godine je bio 156:39.

Trojica srpskih igrača tada su ostvarili neverovatne učinke. Andrija Simović je ubacio 25 poena, suspendovani Šajin je ubacio 18 uz šut 9/11 za dva poena, dok je Milan Vulić postigao devet poena.

Sajin je igrao još i za hrvatsko Škriljevo, a informacije o kazni za Sašu Avramovića koji je takođe bio pod istragom nisu još objavljene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading