ŠOKANTNA ISPOVEST: Poznati srpski trener UHAPŠEN u Frankfurtu!

Autor:

Sport

03.08.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sreću, sve se dobro završilo.

ŠOKANTNA ISPOVEST: Poznati srpski trener UHAPŠEN u Frankfurtu!

Foto: Starsport

Dušan Alimpijević

Dušan Alimpijević, srpski košarkaški stručnjak, bio je na kratko uhapšen u Frankfurtu, dok je vodio ekipu Crvene zvezde Meridianbet.

Naime, sadašnji trener Burse je napravio grešku na aerodromu, koja ga je skupo koštala, pa je na meč sa Baskonijom leteo dan kasnije.

Prepričao je šta se sve dogodilo pred put u Španiju gde je crveno-bele čekao duel sa Baskonijom.

Trčanje po celom aerodromu, dolazimo na 'gejt' u poslednjem trenutku, od čekanja šest sati, umalo da zakasnimo. Ja nosim neki roler za odelo, kada ga staviš i urolaš, ono se ne gužva. Nosim ga kao naivni slikar, trčim, curi znoj niz mene. Ulazim tu, dajem kartu, oni mi je iscepaju i daju mi drugu, između dva malo korpulentnija čoveka sam seo. Stujardesa dolazi i moli me da odložim to negde, ja joj kažem da nađe ona gde, jer nema nigde mesta - počinje priču Alimpijević u podkastu "Jao Mile" kod bivšeg košarkaša Mileta Ilića.

Problemi su krenuli nakon što je Alimpijević izgovorio zabranjenu reč.

Onda me ona pita šta mi je unutra i ja napravim taj kiks, pita me za roler, kao da ga prvi put vidi. Ja onda tu izgovorim tu zabranjenu reč (pištolj prim.out). Posle toga, nekih 15 minuta kroz prozor vidim da se upalilo crveno, dolaze po dečaka...

Srpskom trenera su zatim izveli iz aviona.

Bili su jako ljubazni, kako znaju da budu u tim situacijama. Sećam se da prolazim kroz avion, izvode me iz aviona, a svi se prave ludi da me ne poznaju. Pogledam u Nešu Ilića, on zviždi, gleda na drugu stranu, ovaj kondicioni govori da sam se žalio da me prebacuju u biznis klasu, mene izvode napolje.

Ipak, na kraju se sve dobro završilo.

Stajali smo tu ispred sa policijom, pilot je izašao, tražio da se izvinim, ja nisam mislio da postoji razlog za to, pa sam leteo sutra ujutru, bio je direktan let sa frankfurtskog aerodroma. Bio je to let pred meč sa Baskonijom, malo sam odmorio i razmislio o svojim postupcima - zaključio je Alimpijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading