POZNAT RASPORED PRIJATELJSKIH UTAKMICA! Srbija DOBILA rivale u pripremama za Mundobasket! Samo sa NJIMA igramo kod kuće!

Autor:

Sport

25.07.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pešićevi "orlovi" po tradiciji seriju mečeva otvaraju iz Grčke.

POZNAT RASPORED PRIJATELJSKIH UTAKMICA! Srbija DOBILA rivale u pripremama za Mundobasket! Samo sa NJIMA igramo kod kuće!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u grupi B, protiv selekcija Portorika, Kine i Južnog Sudana.

Izabranici Svetislava Pešića odigraće pet pripremnih utakmica do početka Mundobasketa, a tradicionalno će krenuti od "Akropolis kupa" u Atini, gde će rivali biti Grčka i Italija.

Duel sa domaćinom takmičenja na programu je 8. avgusta, dok se sa Italijanima sastajemo dan kasnije.

Jedina utakmica u Beogradu i praktično ispraćaj zakazan je za 16. avgust protiv Portorika u Štark Areni.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

 

Potom sledi odlazak u kineski Šenžen i utakmice sa domaćinom, na čijoj klupi sedi Saša Đorđević, 20. avgusta i Brazilom dan kasnije.

Šampionat sveta igra se od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Japanu i Indoneziji.

Podsetimo, Srbija će nastupiti bez najveće zvezde Nikole Jokića, koji je odlučio da napravi reprezentativnu pauzu, dok u nacionalnom timu posle dužeg vremena neće biti ni Vasilija Micića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading