VELIKO PRIZNANJE! Sale Đorđević dobio NAGRADU za životno delo!

Autor:

Sport

18.07.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje košarkaških trenera Srbije uručilo je danas Aleksandru Đorđeviću nagradu za životno delo "Slobodan Piva Ivković".

VELIKO PRIZNANJE! Sale Đorđević dobio NAGRADU za životno delo!

Foto: Starsport

Saša Đorđević

Nekadašnjem selektoru "orlova" nagradu su uručili predsednik Udruženja košarkaških trenera Srbije Ivan Jeremić i generelni sekretar Udruženja Strahinja Vasiljević.

Aleksandar Đorđević je sa seniorskom reprezentacijom Srbije osvojio srebrne medalje na Svetskom prvenstvu 2014. godine, Olimpijskim igrama 2016. godine i na Evropskom prvenstvu 2017. godine.

Iskusni stručnjak je trenutno selektor Kine koju će na Svetskom prvenstvu u grupnoj fazi voditi upravo protiv Pešićevih izabranika.

 

 

"Sale Nacionale" se trenutno nalazi se u našoj zemlji na pripremama za Mundobasket, koje će ovog leta biti održan u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Čelnici Udruženja trenera iskoristili su priliku da se sretnu sa Đorđevićem i uruče mu nagradu, koja nosi naziv "Slobodan Piva Ivković".

- Nagradu za životno delo "Slobodan Piva Ivković" Aleksandru Saši Đorđeviću uručili su danas predsednik Udruženja trenera Ivan Jeremić i generalni sekretar Strahinja Vasiljević na pripremama kineske reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo - piše u objavi Udruženja košarkaških trenera Srbije (UKTS).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading