SUPRUGA SAŠE JOKSIMOVIĆA DOŽIVELA FRAS: Šokantno pravdanje glumca nakon objave da se razvodi!

Autor: P. R.

Zabava

18.07.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je zbunio javnost, sada pokušava da se opere!

SUPRUGA SAŠE JOKSIMOVIĆA DOŽIVELA FRAS: Šokantno pravdanje glumca nakon objave da se razvodi!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Saša Joksimović

Glumac Saša Joksimović prošle nedelje objavio je status na društvene mreže Instagram zbog kojeg su svi pomislili da se razvodi o supruge Nevene.

- Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. "No comment" - napisao je glumac, a potom obrisao objavu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Saša Joksimović instagram

Nakon toga nije želeo da komentariše temu razvoda, međutim, kako je glumac sada otkrio, u pitanju je njihova "interna šala koja je otišla predaleko".

- Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko “Instagrama”. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: "Izvini se, inače sad stavljam na stori". Moj telefon se razbio i ta objava je "visila" dva sata bez preke potrebe - rekao je on, i na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko odgovorio "Da".

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović sa suprugom

Saša je otkrio kako je njegova supruga reagovala kada je videla u medijima da se proširila priča o njihovom razvodu.

- Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor - rekao je on, i otkrio gde su bili kada je njegov potez naveo sve da pomisle da se razvode:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Saša Joksimović

- Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način "spuštamo". Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio, nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A "bu" je skraćenica od "bubavi" već 22 godine. Preraslo je u "bu" i "ljubo" priznao je on za magazin "Stori".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading