ŠOK ZA ŠOKOM! Nakon javne objave RAZVODA, Saša Joksimović doneo još jednu iznenađujuću odluku!

Autor:

Zabava

13.07.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac ponovo šokirao svoje pratioce!

ŠOK ZA ŠOKOM! Nakon javne objave RAZVODA, Saša Joksimović doneo još jednu iznenađujuću odluku!

Foto: Instagram.com

Saša i Nevena

Glumac Saša Joksimović je danas šokirao svoje pratioce kad je na društvenoj mreži Instagram objavio da se razvodi. On je javno stavio tačku na odnos sa suprugom Nevenom.

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. Bez komentara - napisao je Saša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Saša Joksimović, objava

Ova objava je šokirala Sašine fanove, a još više ih je šokiralo to što je objavu obrisao, pa su se mnogi zapitali da li se predomislio.

Saša je sa Nevenom bio preko dve decenije i retko su se pojavljivali zajedno u javnosti. Inače, ona je producentkinja, a u braku su dobili sina Iliju, koji je već tinejdžer, a Nevena je jednu bebu izgubila.

Jednom prilikom govorili su o krizama u braku i iskušenjima.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Joksimović i Nevena

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna - objasnila je Nevena jednom prilikom za magazin "Gloria" i dodala:

- Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading