JOŠ JEDAN BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MERIDIANBET NAŠAO ANGAŽMAN! Japan je njegova sledeća destinacija!

Autor:

Sport

18.07.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji košarkaš crveno-belih karijeru nastavlja u "zemlji izlazećeg sunca".

JOŠ JEDAN BIVŠI IGRAČ ZVEZDE MERIDIANBET NAŠAO ANGAŽMAN! Japan je njegova sledeća destinacija!

Foto: Starsport

Džon Holand sa saigračima iz Crvene zvezde Meridianbet

Iako je na stolu imao nekoliko ponuda iz Evrope, bivši igrač Zvezde Meridianbet je prihvatio ponudu iz dalekog Japana i odlučio da karijeru nastavi u B ligi, zbog čega je gotovo postao nedostupan za evropsko tržište, prenosi Basketnjuz.

Košarkaši iz Gane je na taj način krenuo putem doskorašnjeg saigrača Hasana Martina, koji će se takođe oprobati u ovoj azijskoj državi.

Podsetimo, Ben Bentil je od 2019. godine igrao za evroligaške klubove Panatinaikos iz Atine, Olimpiju iz Milana i Crvenu zvezdu Meridianbet.

Foto: Starsport

Ben Bentil

U dresu tima sa Malog Kalemegdana je tokom prošle sezone na evroligaškoj sceni beležio prosečno od 8,4 poena, 3,8 skokova, 1,1 asistenciju, dok je u AdmiralBet ABA ligi prosečno beležio 8,7 poena, 3,2 skoka i 1,2 asistencije.

Šampion Srbije je do sada angažovao Šabaza Nejpira (Olimpija Milano), Džoela Bolomboja (Olimpijakos), Miloša Teodosića (Virtus), Adama Hangu (Real Madrid), Majka Tobija (Barselona), Dejana Davidovca (CSKA Moskva) i Marka Simonovića (Čikago Buls), dok su ugovore sa crveno-belima produžili Stefan Lazarević, Luka Mitrović, a prvi profesionalno potpisao Nikola Topić, koji će najverovatnije biti pozajmljen Megi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading