ZVEZDA MERIDIANBET POTVRDILA! Pao potpis na Malom Kalemegdanu!

Autor:

Sport

18.07.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije produžio je ugovor sa Stefanom Lazarevićem.

ZVEZDA MERIDIANBET POTVRDILA! Pao potpis na Malom Kalemegdanu!

Foto: Starsport

Stefan Lazarević u dresu Crvene zvezde

Crvena zvezda Meridianbet je zvanično objavila nastavak saradnje sa Stefanom Lazarevićem!

Mladi košarkaš je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, u kojima je napravio svoje prve korake u mlađim kategorijama još 2014. godine i bio deo čuvene generacije koja je osvojila juniorsku Evroligu u Milanu.

- Ostankom Lazarevića koji je potpisao trogodišnji ugovor, Crvena zvezda Meridianbet je obezbedila još jedan važan potpis domaćeg igrača koji zna šta znači nositi crveno-beli dres - piše u saopštenju crveno-belih.

 

 

Inače, Zvezda Meridianbet je produžila ugovore sa Lukom Mitrovićem i sa Nikolom Topićem, koji će najverovatnije otići na pozajmicu u Megu.

Pre toga, crveno-beli dres su zadužili: Miloš Teodosić (Virtus), Adam Hanga (Real Madrid), Majk Tobi (Barselona), povratnik iz moskovskog CSKA Dejan Davidovac, Marko Simonović (Čikago Buls), Šabaz Nejpir (Olimpija Milano), Jago Mateus dos Santos (Ulm) i Džoel Bolomboj (Olimpijakos).

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading