NIJE SAMO BRED PIT TOP FRAJER U 60. GODINI: Ovo su TRI najzgodnija muškarca u HOLIVUDU kojima godine ništa ne mogu, sve su BOLJI!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.07.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene i dalje ljude za njima.

NIJE SAMO BRED PIT TOP FRAJER U 60. GODINI: Ovo su TRI najzgodnija muškarca u HOLIVUDU kojima godine ništa ne mogu, sve su BOLJI!

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit

Navikli smo da gledamo holivudske lepotane kako u svojim 20-im i 30-im godinama pokazuju svoje mišiće u uzbudljivim akcionim filmovima. Međutim, šta kada uđu u poznije godine?

Svi sada bruje o Bred Pitu koji sada u svojoj 60. godini izgleda kao da ima 40. 

Javnost je oduševljena njegovim fizičkim izgledom, te se svi pitaju šta je popularni glumac radio od estetskih korekcija na svom licu..

Bred nikada nije javno o tome govorio, te će njegov fizički preporod vrlo verovatno svima ostati enigma

Ipak, on nije jedini lepotan u Holivudu. Ovo su tri top frajera za kojima žene i dalje lude, iako su u šestoj deceniji života :

Džejson Statam

Džejson Statam nam je svima poznat po dobrim akcionim filmovima ali i po njegovom neverovatnom zgodnom telu. Iako ove godine puni 56 godina, čini se da on izgleda sve zgodnije i moćnije. U vezi je sa Viktorijinim anđelom, Rouzi Hantington-Vajtli, s kojom ima sina. 

 

 

Vin Dizel 

Gromada koju smo zavoleli kao Dominika Toreta u "Fast & Furious" franšizi i u 56. godini može da se pohvali zavidnom formom. Žene su oduvek "otkidale" na njega zbog njegovog muževnog stava i jakih mišića. 

 

 

Kijanu Rivs

Glumac koji je poznat po svojoj skromnosti i dobroti, osvojio je srca mnogih još na početku karijejere. Iako je njegov sam život bio pun tragedija, pogled na sam život i sama njegova pozitivnost urezala mu se i u lepotu. Glumac iako ima 59. godina i dalje izgleda itekako mladoliko i u zavidnoj formi. 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading