"KADA ĆEŠ RODITI"? Dženifer Aniston se godinama bori sa ovim pitanjem, a sad je otkrila BOLNU istinu!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.07.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dženifer Aniston je priznala svetu kroz šta je sve prošla.

"KADA ĆEŠ RODITI"? Dženifer Aniston se godinama bori sa ovim pitanjem, a sad je otkrila BOLNU istinu!

Foto: YouTube/Printscrreen

Dženifer Aniston je jednom patila od štampe. Neko vreme nije prošlo ni nekoliko nedelja a da se u štampi nisu pojavili članci o navodnoj trudnoći glumice, što se pokazalo kao laž.

Tada je zvezda "Prijatelja" već bila optužena za sebičnost, verujući da ne želi da ima decu.

Aniston je sve ovo psihički teško podnela, pogotovo što se kasnije otkrilo da je glumica imala zdravstvene probleme koji su je sprečili da rodi dete. Dženifer je 2016. čak objavila esej u kojem je ovim itekako za nju bolnim pitanjima apelovala da joj se ne mešaju u privatni život.

 

 

- Mi smo kompletni sa ili bez partnera, sa ili bez deteta. Mi odlučujemo šta je lepo kada je u pitanju naše telo. Ova odluka je naša i samo naša. Hajde da sami donesemo ovu odluku zbog svih mladih žena na ovom svetu koje se ugledaju na nas kao primer. Hajde da ovu odluku donesemo svesno, bez tabloidne pompe. Ne moramo da se venčamo ili da postanemo majke da bismo bili potpuni. Mi definišemo naše "srećno do kraja života" - napisala je glumica jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LolaVie (@lolavie)

 

 

Ona je ispričala da se godinama borila sa sterilitetom i da je imala mnogo pokušava vantelesne oplodnje. Prošla je mnoge emotivne faze, a danas je, kaže, konačno u miru sa samom sobom.

- Pokušavala sam da zatrudnim. Za mene je to bio put pun izazova, put pravljenja bebe - objasnila je i istakla da joj je posebno teško padalo što se u medijima stalno polemisalo o tome da li je u drugom stanju, želi li decu, jesu li je bivši partneri ostavljali zbog toga što ne želi da postane majka.

- Sve te godine i godine spekulacija... Bilo je mnogo teško. Prolazila sam kroz vantelesne oplodnje, pila kineske čajeve, sve... Ulagala sam sve u to. Sve bih dala da mi je neko rekao: "Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi usludu". Ali jednostavno ne razmišljate tako. I tako sam danas ovde. Taj brod je otplovio - ispričala je Dženifer Aniston.

Kako Dženifer kaže, sada je zahvalna zbog svega što joj je život pružio i veruje da je sve moralo da bude vaš ovako.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading