NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU JE UHVAĆENA BEZ ŠMINKE: Ispijenog lica zabrinula je fanove, "druga si osoba ženo"!

Autor: M.O.

Lifestyle

06.07.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da veruje da je ovde ista osoba.

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU JE UHVAĆENA BEZ ŠMINKE: Ispijenog lica zabrinula je fanove, "druga si osoba ženo"!

Foto: Shutterstok

Bela Hadid važi za jednu od najlepših žena na svetu, međutim, zbog nedavno podeljenih fotografija bez šminke, mnogi upozoravaju da ono što vidite na društvenim mrežama ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Bela Hadid je svojevremeno proglašena za najlepšu ženu na svetu, a dok je manekenka prepoznatljiva po savršenim izdanjima sa modnih pista i brojnih editorijala – najnovije fotografije pokazuju zašto takve fotografije treba praviti s oprezom.


Naime, objavljena je fotografija američke manekenke snimljena na ulici uz poruku da „društvene mreže treba uzeti i porediti sa oprezom“.

 


Na pomenutom snimku Hadid se može videti sa prilično ispijenim licem i bez šminke, a u poređenju sa fotografijom sa crvenog tepiha razlika je značajna. „Crveni tepih naspram stvarnog života“, stoji u natpisu na Instagramu.

 

 


Takođe, manekenka je ranije priznala da je podvrgnuta estetskoj operaciji kada je imala samo 14 godina.

Bela je potvrdila da je sa 14 godina operisala nos kako bi ga preoblikovala i definisala, ali negira da je imala bilo kakve druge procedure.


Supermodel tvrdi da su njene isklesane crte lica i podignute obrve svedene na pametne šminkerske trikove i traku za lice.

Jasno je da mnogi ne veruju u tu priču i da su njene crte lica bile nekada skroz drugačije. 

Drage žene, ovo je jasan primer toga koliko ništa nije savršeno, pa ni one koje su proglašene za to. Zato uživajte u sebi i volite sebe baš takve kakve jeste. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading