NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA SE KONAČNO SKRASIO U 52. GODINI: Ostavio BIVŠU zbog 17 godina mlađe žene sa kojom sada želi i DECU!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.06.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovog glumca brak i deca nikada nisu bili na mestu prioriteta.

NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA SE KONAČNO SKRASIO U 52. GODINI: Ostavio BIVŠU zbog 17 godina mlađe žene sa kojom sada želi i DECU!

Foto: YouTube/Printscreen

Džon Ham važi za jednog od najboljih i najpoželjnijih muškaraca u Holivodu. Do svoje 52. godine je bio neženja

On je oženio dugogodišnju devojku Anu Oskiolu, koja je od njega mlađa 17 godina. 

Upoznali su se na snimanju 2015. godine, a vetu su prvo održavali u strogoj tajnosti, a onda je ljubav isplivala na video. 

 

 

Sa njom je bio spreman na sve, što je mnoge iznenadilo jer njegove pređašnje izjave su bile takve da su svi bili ubeđeni da se nikada neće skrasiti niti imati decu. 

 

 

 

- Ne znam. Ne mislim da je to imperativ - rekao je Ham jednom prilikom na pitanje razmišlja li očinstvu.

Poznati glumac je Anu zaprosio u februaru ove godine, a zaljubljeni par je ovog vikenda izgovorio sudbonosno "da" pred svojom porodicom i prijteljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TMZ (@tmz_tv)

 

Na venčanju su bila brojna poznata imena, Bili Krudap, Pol Rud i Tina Fej. Mladence je do oltara pratila pesma izz filma o Džejmsu Bondu "You only live twice" iz 1967. godine, piše "TMZ".

Na početku njegove veze sa Anom, mladu glumicu mnogi su osudili jer se smatralo da je ona kriva za raspad 18-godišnje veze sa glumicom Dženifer Vestfeld.

 

 

Glumica je raskid veoma teško podnela, a nije tajna da je upravo zahvaljuji njoj pobedio ogroman problem sa alkoholom koji ga je u više navrata mogao koštati karijere. I ne samo to! Dženifer se zbog njega nije ostvarila u ulozi majke iako joj je to bila najveća želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading