RAKIJA, KAFA... DOMAĆIN ČOVEK! Miloš Teodosić ostvario DEČAČKI SAN, pa viđen u IZDANJU koje je ODUŠEVILO delije!

Autor:

Sport

15.07.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker u epizodi "kao sav normalan svet".

RAKIJA, KAFA... DOMAĆIN ČOVEK! Miloš Teodosić ostvario DEČAČKI SAN, pa viđen u IZDANJU koje je ODUŠEVILO delije!

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Godinama se pričalo o potencijalnom dolasku Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu Meridianbet, ali je srpski plejmejker nekako uvek ostajao u inostranim klubovima gde je igrao bitnu ulogu, te oni nisu želeli da ga puste.

Sada je "bomba" konačno "eksplodirala" i Teo je stigao na Mali Kalemegdan!

Naredne sezone predvodiće crveno-bele u borbi za povratak na tron AdmiralBet ABA lige, ali će imati značajnu ulogu i u pokušaju da se pomere granice u Evroligi, te da četa Duška Ivanovića stigne do plej-ofa, pa, zašto da ne, i fajnal-fora.

I dok navijači čekaju da vide Teodosića na parketu, on koristi svaki slobodan trenutak da se što bolje odmori i pripremi za iskušenja koja dolaze. Na internetu se pojavila fotografija koja je brzo postala viralna i oduševila je delije, a na njoj se Miloš Teodosić nalazi u epizodi "kao sav normalan svet".

 

 

Čarobnjak, koji će naredne sezone nositi crveno-beli dres, uživa u društvu nepoznate osobe, a ispred njega nalaze se kafa i rakija. Onako, domaćinski!

Nema dileme da Teo uživa u slobodnim danima, ali isto tako smo sigurni da će u godini koja je pred nama iskusni plej biti spreman da klubu koji voli i navijačima Crvene zvezde Meridianbet, priredi neke utakmice za pamćenje.

Šta vi mislite, da li je Miloš Teodosić pravo pojačanje za Crvenu zvezdu Meridianbet?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading