VOLJENKA VEĆ POKUŠAVALA DA SE UBIJE! Stravično priznanje koje je ledi krv u žilama: Pokušala sam da se UBIJEM, nisam videla svrhu života!

Autor:

Zabava

15.07.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljenka Ilić svojevremeno je priznala da je pokušala da se ubije.

VOLJENKA VEĆ POKUŠAVALA DA SE UBIJE! Stravično priznanje koje je ledi krv u žilama: Pokušala sam da se UBIJEM, nisam videla svrhu života!

Foto: ATAImages

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Dominikanskoj Republici. 

Ona je tokom svog učešća u rijalitiju bila na poligrafskom ispitivanju gde je priznala da je pokušala jednom sebi da oduzme život, a poligraf je njen odgovor pokazao kao istinit.

- Da. Pokušala sam samoubistvo, nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa - odgovorila je takmičarka.

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić pokušavala već samoubistvo

Na poligrafu se pokazalo da je odgovor ove takmičarke istina.

Inače, u kući Voljenke je pronađeno oproštajno pismo kao i fotografija njene preminule majke, sveća, šest svetaca, plišani zec i njen pasoš, te se sumnja da je vršena određena vrsta rituala. Takođe, noge su joj bile vezane sivom trakom, dok je crno-plavi konopaz za vežbanje na butini. Za glavu su joj vezana dva tega pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem, dok je na glavi bio beli veo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading