VOLJENKA BILA U AFERI SA VOĐOM ZVEZDARSKOG KLANA! Za momke ''BEOGRADSKOG PODZEMLJA'' je bila fatalna!

Autor:

Zabava

15.07.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voljenka Ilić bila je u ljubavnim romansama sa brojnim opasnim momcima.

VOLJENKA BILA U AFERI SA VOĐOM ZVEZDARSKOG KLANA! Za momke ''BEOGRADSKOG PODZEMLJA'' je bila fatalna!

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić pronađena je mrtva u bazenu kuće u kojoj je živela u Dominikani, a njena smrt je obavijena velom misterije. Naime, pronađeno je oproštajno pismo pored kog su bile fotografija njene preminule majke, sveća, šest svetaca, plišani zec i njen pasoš, te se sumnja da je vršena određena vrsta rituala.

Takođe, noge su joj bile vezane, a na glavi zakačeni tegovi i beli veo.

Njena životna priča veoma je intrigantna. Naime, momci ''beogradskog podzemlja'' su se otimali za njenu ljubav, a prema njenim rečima, ona je volela više puta u životu. 

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić pronađena mrtva

Neke od njenih najvećih ljubavi zbog svoje kriminalne prošlosti izdržavaju doživotnu robiju, neki su vlasnici kockarnica, a pojedini su živeli skromno. Sa svojim momcima je živela od šupa do luksuznih vila.

Poznato je da su se mnogi zbog nje razvodili, međutim, nijedna ljubav nije potrajala. Međutim, njena najveća ljubav je, kako je sama priznala, bio Srđan Adžemović - bivši muž pevačice grupe „Models“  Nevene Stamenković.

Voljenka je priznala da su se ona i Ažemović viđali dok je on još uvek bio u braku, a on je jedini koji je bio uz nju kada je u mladosti imala moždani udar. To mu nikada nije zaboravila.

Foto: ATAImages

Voljenka Ilić pronađena mrtva u Dominikani

Kako je tokom svog učešća u rijalitiju ispričala, samo jednom muškarcu je želela da rodi dete, a po njenoj priči to je bio vođa ''Zvezdarskog klana''. Međutim, romansa im je završena jer je saznala da je vara.

Tragično je preminula u 51. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading