POTPISAO MARKO JAGODIĆ-KURIDŽA! Poznato gde će kapiten Srbije igrati naredne sezone!

Autor:

Sport

12.07.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost u jednom danu završila dva pojačanja.

POTPISAO MARKO JAGODIĆ-KURIDŽA! Poznato gde će kapiten Srbije igrati naredne sezone!

Foto: Starsport

Marko Jagodić-Kuridža

Tokom kvalifikacija za Mundobasket, Marko Jagodić-Kuridža je bio jedan od kapitena reprezentacije Srbije koja se plasirala na Završno takmičenje u Japanu, Filipinima i Indoneziji, a sada je iskusni košarkaš produžio ugovor sa ekipom Budućnosti za koju će nastupati i naredne sezone.

Nekadašnjem igraču Crvene zvezde Meridianbet će to biti treća godina u crnogorskom prvaku, gde je stigao posle trijumfalne epizode na Malom Kalemegdanu.

Iskusnom krilnom centru je prethodni ugovor istekao ovog leta, ali je na obostrano zadovoljstvo odlučeno da se saradnja nastavi.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Marko Jagodić-Kuridža

Time je Marko postao jedan u nizu domaćih igrača koji su na vreme regulisali status pred start novog ciklusa, pa sada na miru čeka odluku selektora Svetislava Pešića pred start Svetskog šampionata i da li će se naći na okupljanju "orlova" pred početak Mundobasketa u Manili.

Podsetimo, u prethodnoj sezoni Jagodić-Kuridža je prosečno beležio 6,6 poena, 3,9 skokova i 2,4 asistencije na 26 utakmica za podgoričke "plave". Osim njega, novi ugovor u Budućnosti dobio je i Aleksa Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading