PROPALI PLANOVI VEČITIH! Želeli su ga Zvezda Meridianbet i Partizan! Izabrao je TREĆU opciju!

Autor:

Sport

30.06.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni centar Brendon Dejvis blizu je selidbe u Španiju.

PROPALI PLANOVI VEČITIH! Želeli su ga Zvezda Meridianbet i Partizan! Izabrao je TREĆU opciju!

Foto: Starsport

Iako su Crvena zvezda Meridianbet i Partizan silno želeli da u svoje redove dovedu Brendona Dejvisa, bivši centar Olimpije Milano izabrao je - Valensiju.

Prema pisanju "Basket Newsa" i renomiranog novinara Donatasa Urbonasa, on je u poodmaklim pregovorima sa Valensijom, koja je sačekala potvrdu o igranju u Evroligi, kako bi krenula sa dovođenjem pojačanja, a listu predvodi košarkaš iz Ugande.

Biće to Dejvisov povratak na španske parkete, obzirom da je već igrao u ACB ligi, ali kao član Barselone. Dres Katalonaca nosio je od 2019. do 2022. godine. 

 

 

Prošle sezone u Evroligi iskusni centar prosečno je beležio preko deset poena i tri skoka po utakmici, uz prosečan indeks korisnosti 11,2.

Blizu dolaska u Valensiju je i Kevin Pangos, kanadski reprezentativac, koji je takođe u prethodnom ciklusu najelitnijeg evropskog takmičenja igrao za "manekene" iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading