CRVENO-BELI IDU U PLEJ-OF EVROLIGE! Obradović predviđa Crvenoj zvezdi Meridianbet uspešnu sezonu

Autor:

Sport

29.06.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da će joj šanse za plej-of biti velike, kao i Partizanu, mada očekujem vrlo jaku konkurenciju, smatra Saša Obradović.

CRVENO-BELI IDU U PLEJ-OF EVROLIGE! Obradović predviđa Crvenoj zvezdi Meridianbet uspešnu sezonu

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Branko Lazić

Crvena zvezda Meridianbet i Saša Obradović srešće se ponovo oči u oči. Tim sa Malog Kalemegdana dobio je specijalnu pozivnicu i igraće i naredne sezone u Evroligi, a tamo će, barem kako sada stvari stoje, biti i srpski trener koji je na klupi Monaka.

Prethodni dueli su za Obradovića bili veoma emotivni, kako u Kneževini tako i u Beogradu, a najupečatljiviji trenutak bio je kada je klekao na parket Pionira i ljubio dres crveno-belih. Kako će novi susret izgledati ne zna ni sam nekadašnji bek, ali za Republiku poručuje da je nastup Crvene zvezde Meridianbet u Evroligi odlična vest.

Foto: Starsport

Saša Obradović

- Velika je stvar za srpsku košarku, kao sport broj jedan u Srbiji, da ima dve ekipe u Evroligi. Promocija koju su Zvezda Meridianbet i Partizan imali prošle godine i interesovanje za sledeću sigurno će da digne nivo ige na veći nivo. Siguran sam da će obe ekipe biti vrlo kompetativne i nezgodni rival za bilo koga. Mislim da će im šanse za plej-of biti velike, mada očekujem vrlo jaku, možda još jaču konkurenciju sledeće godine - poručio je Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading